AKSARAY / MERKEZ - Yeşilova Şehit Nazmi Mengi Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri

Mrt

Aksaray ili genelinde düzenlenen Dilimiz Kimliğimiz Projesi kapsamında Şubat ayı içerisinde Deyimler ve Atasözleri konusunda, bilen oturur etkinliği, hatırlatma etkinlikleri, pano düzenlenmesi ve okul içi resim yarışması yapıldı. Yapılan etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Aksaray ili genelinde düzenlenen Dilimiz Kimliğimiz Projesi kapsamında Ocak ayı içerisinde Kaşgarlı Mahmud'un Divanu Lugati't Türk eseri okumaları, bilen oturur etkinliği, hatırlatma etkinlikleri, pano düzenlenmesi ve okul içi deneme yarışması yapıldı. Yapılan etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Aksaray ili genelinde düzenlenen Dilimiz Kimliğimiz Projesi kapsamında Aralık ayı içerisinde Mehmet Akif'in Safahat kitabı okumaları, bilen oturur etkinliği, hatırlatma etkinlikleri, pano düzenlenmesi ve okul içi kompozisyon yarışması yapıldı. Yapılan etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.